Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Wijchen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Wijchen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

WIJCHEN

WC verstopt Wijchen?

WC verstopt Wijchen? Wanneer je wc verstopt zit, wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Hardnekkige verstoppingen kunnen lastig te verhelpen zijn. Het kan behoorlijk stinken en het vergt ook nog eens een hoop schoonmaakwerk.

Er zijn een aantal methoden om je wc zelf te ontstoppen. Met een van de volgende methodes kan je proberen zelf je wc te ontstoppen.

WC verstopt Wijchen en geen zin om zelf jouw wc te ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 024 211 01 16 om jouw klus te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

We raden je aan om alvorens je begint met het ontstoppen van je wc, de vloer te bedekken. Het bedekken kun je doen met een zeil of met een oude doek.

Op deze manier weet je zeker dat er geen vieze spetters op je vloer komen. Ook scheelt het een hoop schoonmaakwerk achteraf.

Ontstoppen Wijchen Logo
Loodgieter ontstoppen Wijchen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

De eerste stap in het proces om een wc te ontstoppen is achterhalen wat de oorzaak van de verstopping is. Vaak is een vastzittend voorwerp de oorzaak van het probleem.

Heb je nog jonge kinderen? Dan kan het zijn dat er een luier of een speeltje in het toilet is gegooid. De kans is groot dat je dit niet zomaar wegspoelt. In dit geval, zul je een aanpak moeten gebruiken die de verstopping naar boven brengt.

Is het papier, vet, of iets dat flexibel is? Dan is er een kans dat je de de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier weg te spoelen.

Voor spoedhulp bij verstoppingen bel je direct de vakmannen van Ontstoppen Wijchen op 024 211 01 16.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in je wc met het blote oog te zien? Dan betekent dat dat je er ook vaak met de hand bij kunt komen. In dit geval kun je de verstopping eenvoudig verhelpen.

In de meeste gevallen ligt de oorzaak bij de kronkel in de wc afvoer. Als dit het geval is hoef je alleen maar een paar rubberen handschoenen aan te doen en de wc verstopping met de hand weg te pakken. Papier kan uit elkaar getrokken worden om het vervolgens door te spoelen in de wc.

Is het een hele toiletrol of iets anders groots? Gooi het dan in de prullenbak in een plastic zak en spoel vervolgens het toilet door.

Is het nog niet gelukt om de verstopping te verhelpen? Bel dan direct met onze spoedservice via 024 211 01 16. Wij staan dan vaak binnen een uur voor je klaar.

Ontstoppen afvoer Wijchen
Ontstoppingsdienst Wijchen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Is het nog niet gelukt om de verstopping te verhelpen? Is de verstopping in de wc niet zichtbaar en wordt deze volgens jou veroorzaakt door vet of papier?

Probeer de verstopping dan te verhelpen met afwasmiddel. Het gebruiken van afwasmiddel is een van de goedkoopste methoden voor het ontstoppen van je wc.

Als eerste is het slim om de vloer rondom je wc te bedekken aangezien het kan gaan spetteren. Pak eerst een emmer met warm water. Spuit vervolgens twee grote eetlepels afwasmiddel in het toilet. Als laatste gooi je de emmer met warm water direct vanaf een meter hoogte in de wc.

Let wel op dat je geen kokend water in de wc gooit. Dit kan het porselein van het toilet afbreken. 

Bel gratis met de vakmannen van Ontstoppen Wijchen om jouw situatie te bespreken 024 211 01 16.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Kan je de toiletverstopping niet zelf losmaken met rubberen handschoenen? En lukt het niet om de verstopping weg te spoelen met wasmiddel en warm water?

Gebruik dan de welbekende ontstopper. Houd voor je begint de ontstopper onder een warme kraan, hierdoor wordt het rubber flexibel en dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit.

Vervolgens breng je de ontstopper onder water en druk je hem rustig in de toilet hals. Zorg ervoor dat de ontstopper de leiding volledig afdekt. Trek de ontstopper vervolgens snel naar je toe. Dit zorgt voor een goede zuigkracht. Dit herhaal je net zolang tot de verstopping naar boven komt.

Let op: druk de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan namelijk resulteren in een nog ergere wc verstopping. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Wijchen Leiding
WC verstopt Wijchen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wij raden je af een ontstoppingsveer te gebruiken, wanneer je je wc wilt ontstoppen. 

Is het je niet gelukt om met bovenstaande ideeën de verstopping van je wc aan te pakken? Dan raden wij je niet aan om het te gaan proberen met een ontstoppingsveer.

Er bestaat namelijk een kans dat de verstoppingsveer bij gebruik vast komt te zitten. Dit kan schade aan je leidingen veroorzaken.

Bel snel met Ontstoppen Wijchen om de oplossing voor jouw situatie te bespreken 024 211 01 16.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Jammer genoeg is het vaak lastig om je riool te ontstoppen. Blijft de wc nadat je alle bovenstaande methoden hebt geprobeerd verstopt? Roep de hulp in van onze vakmannen. Ontstoppen Wijchen werkt met ervaren monteurs die professioneel te werk gaan.

Onze loodgieters werken bovendien met unieke methoden om het probleem van een verstopping van het riool te achterhalen en direct aan te pakken. Ook helpen wij je graag met de inspectie van uw riool en het preventief onderhoud hiervan.

Wij lossen je wc verstopping snel op en zorgen ervoor dat je wc weer doorspoelt zoals het hoort. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of voor meer informatie. Wij lossen alle problemen snel en vakkundig op.

Neem direct contact op via 024 211 01 16. Dan komen we snel bij je langs om je wc verstopping te verhelpen.

Graven riool Wijchen

Starttarief

87,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-wijchen

WC verstopt

WC verstopt Wijchen

Zit jouw WC verstopt in Wijchen? Neem dan contact op met een loodgieter van Ontstoppen Wijchen. Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak nu een afspraak!

loodgieter-wijchen-ontstopping

Afvoer verstopt

Last van een verstopte gootsteen in Wijchen? Maak direct een afspraak en wij ontstoppen de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-wijchen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Wijchen

Wil jij een rioolinspectie laten uitvoeren in Wijchen? Voorkom nare verstoppingen en maak nu een afspraak. Wij verhelpen direct de beginnende verstopping.

loodgieter-wijchen-verstopping

Riool verstopt

Rioolverstopping Wijchen? Bel dan vandaag nog naar de Loodgieter in Wijchen en wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Wijchen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? Ontstoppen Wijchen heeft hier handige tips.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

024 211 01 16

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Wijchen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Wijchen