Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Wijchen Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Wijchen

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

WIJCHEN

Afvoer verstopt Wijchen?

Afvoer verstopt Wijchen? En wilt het niet lukken om je afvoer zelf te ontstoppen? Op het internet worden veel manieren en middelen gegeven waarmee jij mogelijk je afvoer kan ontstoppen.

Het is alleen onduidelijk wat nou wel, en wat niet werkt. Op deze pagina krijg je antwoord op al je vragen. Hier kan je tips met uitleg vinden voor een afvoer ontstopping met succes.

Heb je alles al geprobeerd maar kom je er niet uit? Los het probleem dan op door een professionele rioolspecialist in te schakelen, want hij is namelijk expert op het gebied van afvoer verstoppingen.

Twijfel je of we jou kunnen helpen? Bel nu vrijblijvend met 024 211 01 16 om jouw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Wijchen staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Wijchen

Is je afvoer verstopt en zoek je naar een ontstoppingsdienst in Wijchen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De vakmannen van Afvoer Ontstopping Wijchen lossen graag alle afvoerproblemen voor je op. Voor ieder afvoerprobleem hebben wij een passende oplossing.

Naast dat wij je afvoer in Wijchen ontstoppen, geven wij ook advies zodat je je afvoer in een goede staat houdt.

Wat het probleem ook is, Ontstoppingsdienst Wijchen staat voor je klaar. Neem snel contact met ons op via 024 211 01 16 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Wijchen Logo
Loodgieter ontstoppen Wijchen afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer je afvoer niet goed doorloopt dan is waarschijnlijk je afvoer verstopt. Het beste is om eerst zelf een poging wil doen om de afvoer te ontstoppen. Je kan dan namelijk snelweer gebruik maken van je sanitaire voorzieningen.

Wij hebben een aantal tips zodat je een goede poging kan doen om je afvoer zelf te ontstoppen. Mocht het dan zo zijn dat de afvoer na de poging nog steeds niet doorloopt, dan kan je ons altijd bellen op 024 211 01 16.

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Doet de verstopping zich voor bij de afvoer van een elektrisch apparaat? Dan zit in veel gevallen het probleem in de filter. Een te vieze filter zorgt ervoor dat het water er niet meer langs kan. We raden je aan deze te controleren.

Wanneer ze vies zijn kan je ze reinigen in een warme sop, als ze dan weer droog zijn kan je ze terug plaatsen. Als het goed is is het probleem van de verstopte afvoer dan opgelost.

Ontstoppen afvoer Wijchen
Afvoer verstopt Wijchen

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig is vrijwel elke afvoer voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals die als stankafsluiter op de afvoer gemonteerd wordt. Wanneer dit het geval is kan het zijn dat het water niet meer goed doorloopt doordat de sifon vol zit met troep.

In veel gevallen kan je de sifon eenvoudig losdraaien. Haal vervolgens het vuil uit de sifon. Draai de sifon er weer op en het water loopt weer goed door.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Loopt de afvoer niet meer goed door? Dan kan je er voor kiezen om dit aan te pakken met zuiveringszout (baking soda).

Meng het zuiveringszout met water en giet het mengsel langzaam in de geblokkeerde afvoer, laat dit vervolgens een nachtje inwerken.

Wanneer je het zuiveringszout met azijn mengt is het effect nog sterker. Je afvoer zal daarna weer goed doorlopen.

Ontstoppen Wijchen Leiding
Riool ontstoppen Wijchen graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Wanneer de verstopping wordt veroorzaakt door een ophoping van vuil, kan je proberen deze te verhelpen middels een ouderwetse plopper. Dit is een effectieve en tevens goedkope manier om een verstopping te verhelpen. 

Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëer je zuigkracht waardoor het vuil in de leiding los zal raken. Deze methode werkt zeer effectief wanneer je afvoer verstopt is.

Bel met Ontstoppen Wijchen om jouw situatie te bespreken 024 211 01 16.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Is het nog niet gelukt om je afvoer te ontstoppen? Probeer het dan met een ontstoppingsveer. Dit is een flexibele veer die je eenvoudig je met het uiteinde in de verstopte afvoer duwt.

Bij bochten kan het nodig zijn wat extra te moeten duwen en draaien. Zet hierbij niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht aan je afvoerbuis.

Wanneer je bij de verstopping gekomen bent kan je deze aanpakken door te draaien, duwen en te trekken met de veer. Zorg er voor dat je dit voorzichtig doet.

Belangrijk is dat je de veer ook weer voorzichtig uit de afvoer haalt. Door te kijken of het water weer doorstroomt kan je testen of de leiding weer schoon is, en je afvoer verstopping is opgelost.

Lukt het niet? Maak dan gratis een afspraak via 024 211 01 16. Dan verhelpen wij jouw afvoer verstopping.

Graven riool Wijchen
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn veel verschillende manieren waarop een riool verstopt kan raken. Door bijvoorbeeld chemisch afval, vetresten, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen raakt het afvoer snel verstopt.

Ook is het mogelijk dat een leidingbreuk een verstopping veroorzaakt. Bij leidingbreuk ontstaat de ontstopping doordat allerlei vuil zich kan ophopen in de gescheurde leiding.

Daarnaast kunnen ingegroeide boomwortels de oorzaak zijn van een verstopping, vooral bij oudere afvoeren dringen boomwortels gemakkelijk in de buizen waardoor er verstoppingen ontstaan.

Het is ook mogelijk dat een verstopping wordt veroorzaakt door een aardverschuiving. In dit geval ligt het probleem vaak een stuk ingewikkelder.

Heb je last vast van verstopte afvoer en wil je dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost? Bel ons dan snel op 024 211 01 16.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Het is belangrijk om er voor te zorgen dat de afvoer in een goede staat blijft. Daarom is het belangrijk dat er geen olie of frituurvet wordt gegoten in de afvoer.

Ook is het belangrijk om er voor te zorgen dat je geen etensresten of andere voorwerpen door de gootsteen spoelt.

Omdat de verstoppingen vaak geleidelijk ontstaan is het goed om met regelmaat je rioleren te laten controleren.

Wij kunnen onder andere met onze meetapparatuur de staat van de afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Maak direct een afspraak met een van onze ervaren loodgieters door te bellen naar 024 211 01 16. Ontstoppen Wijchen staat voor je klaar!

Loodgieter Wijchen Ontstoppen
WC ontstoppen Wijchen

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer kan een hoop problemen met zich meebrengen. Je wilt dit het liefst zo snel mogelijk opgelost hebben.

Het is van belang om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat wij kunnen zorgen dat de problemen worden opgelost.

De prijs die wij daarvoor rekenen zal afhankelijk zijn van de ernst van de verstopping, de eventuele inspectie en reparaties, de kosten van gereedschap en het aantal benodigde arbeidsuren voor het oplossen van het probleem.

Wij zorgen ervoor dat je hierin een eerlijke prijs krijgt. Ook zullen wij, wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn, niet zomaar starten zonder jouw goedkeuring.

Onze riool experts zullen er voor zorgen dat de problemen zo efficiënt mogelijk worden opgelost.

Wil je weten waar je aan toe bent en je afvoer zo snel mogelijk opgelost hebben? Bel dan snel naar 024 211 01 16.

Starttarief

87,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-wijchen

WC verstopt

Zit jouw WC verstopt in Wijchen? Neem dan contact op met een loodgieter van Ontstoppen Wijchen. Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak nu een afspraak!

loodgieter-wijchen-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Wijchen

Last van een verstopte gootsteen in Wijchen? Maak direct een afspraak en wij ontstoppen de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-wijchen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Wijchen

Wil jij een rioolinspectie laten uitvoeren in Wijchen? Voorkom nare verstoppingen en maak nu een afspraak. Wij verhelpen direct de beginnende verstopping.

loodgieter-wijchen-verstopping

Riool verstopt

Rioolverstopping Wijchen? Bel dan vandaag nog naar de Loodgieter in Wijchen en wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Wijchen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? Ontstoppen Wijchen heeft hier handige tips.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Wijchen

Is je afvoer verstopt en ben je dringend op zoek naar een ontstoppingsdienst in Wijchen?

Onze loodgieter staat voor je klaar en zal alle rioleringsproblemen voor je aanpakken! Voor elk probleem zoekt hij eerst de oorzaak en lost die dan meteen op.

Heb je problemen met je afvoer? Neem snel contact met ons op zodat wij je spoedig kunnen helpen 024 211 01 16.

Verstopping Wijchen

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Wijchen

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Wijchen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Wijchen. Altijd uitstekende service en snel geholpen!

IKEA Wijchen

Bij ons heeft Ontstoppen Wijchen verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van riolering en verhelpen van verstoppingen. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Uitstekende service!

Koninklijke HFC

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Wijchen BV

Brandweer Kazerne Wijchen-West

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

024 211 01 16

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Wijchen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Wijchen